WERELDKEUKEN GENK

WERELDKEUKEN GENK Wereldkeuken Genk

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 284 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wereldkeuken Genk. Meer weten? Ontdek meer

9 aug 2022 om 18:11 effectief 135min gewacht Toen ik onder kwam en de bezorger wou aanspreken was hij al de klote op wat ik ook begrijp ik zou me ook schamen Op de koop toe nog 2 haren in het eten. Toen ik belde na 90 min zeiden ze dat ik nog moest wachten. Nooit meer!
7 aug 2022 om 21:23 Lekker eten en veel !!!
1 aug 2022 om 9:26 Eten was heel lekker, complimenten aan de chef!
18 jun 2022 om 11:24 Levering iets te laat en 1 verkeerd product. Maar dat was ook lekker dus eigenlijk klaag ik niet.
17 jun 2022 om 20:24 Eten was meer als een uur te laat. Vlees was zeer taai, saus was net olie met een smaakje. Personeel was kortaf toen we belden.
14 jun 2022 om 19:51 Smakeloos eten, vlees van povere kwaliteit. Amper groenten. Vriendelijk personeel. Jammer van het geld, geen aanrader.
13 jun 2022 om 10:38 Het eten is op het geplande tijdstip geleverd. Het was nog goed warm
12 jun 2022 om 20:57 Perfece restaurant
9 mei 2022 om 18:58 Afgehaald op moederdag. Er was veel volk in de zaak, onze bestelling was dus niet klaar. Ook zeer weinig groenten te vinden in de maaltijden.
29 apr 2022 om 0:28 Het was zeer lekker en ook warm bezorgd. Vriendelijke bezorger. Alsjeblieft daaaaaag!!